اقتصادآنلاین؛ گروه استان ها_ محمدرضا عباسی در گفت و گو با اقتصادآنلاین، با بیان اینکه استان اصفهان در زمینه تولید آبزیان خوراکی، ماهیان زینتی و تولید تخم چشم زده رتبه های نخست کشوری را دارد، اظهار کرد: پرورش و صادرات ماهی های زینتی در ایران، ارزش افزوده بالا و اشتغال زایی مطلوبی در استان اصفهان داشته است.
وی با بیان اینکه کشورهای مطرح دنیا در زمینه پرورش و صادرات انواع ماهی های زینتی، ارزش افزوده بسیار بالایی دارند، افزود: از سوی دیگر استان اصفهان با توجه به برخورداری از آب و هوای چهار استخر ذخیره آب کشاورزی با آب های شیرین و لب شور، در زمینه پرورش ماهی در کنار کشاورزی موفق عمل کرده است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان اصفهان و کشور نسبت به سرانه جهانی کمتر است، تاکید کرد: با توجه به خشکی زاینده رود، پرورش شیلات و آبزی پروری در نقاطی از اصفهان با مشکل روبرو شده است که دلیل آن نبود آب شیرین، شور شدن آب چاه ها و تعطیلی کشاورزی است اما در سایر شهرستان ها به ویژه سمیرم، فریدون شهر و گلپایگان که شرای مناسبی برای پرورش ماهی دارند، تولید برقرار است.
عباسی بیان کرد: سال گذشته، ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن انواع ماهی خوراکی شامل سرد آبی و گرم آبی در استان اصفهان تولید شد که شامل ۹ هزار و ۶۰۰ تن ماهیان سرد آبی به ویژه «قزل آلا رنگین کمان» و یک هزار و ۱۰۰ تن از آن مربوط به ماهیان گرم آبی مانند «کپور» و «آمور» بود.
وی با بیان اینکه تولید سال گذشته ماهیان خوراکی در این استان در مقایسه با مدت مشابه قبل از آن بالغ بر ۷۰۰ تن افزایش داشت، گفت: ماهیان سرد آبی در ۲۵ شهرستان از ۲۸ شهرستان استان و ماهیان گرم آبی در ۱۶ شهرستان استان پرورش می شود و ورزنه، سمیرم، گلپایگان، فریدونشهر و چادگان.رتبه اول تا پنجم شهرستان های استان در تولید ماهیان خوراکی را دارند.
منبع خبر: اقتصاد آنلاین