خبرگذاری نورا وب
خبرگذاری نورا وب
    حساب کاربری
    سبد خرید ( 0 )
      مبلغ قابل پرداخت
      مشاهده سبد خرید
      روش تهیه شامی رودباری اصل ، آبدار و خوش طعم

      روش تهیه شامی رودباری اصل ، آبدار و خوش طعم

      خبرگذاری نورا وب

      1404/03/17
      روش تهیه شامی رودباری اصل ، آبدار و خوش طعم

      به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، شامی رودباری تا حدودی با کتلت شباهت دارد، اما روغن زیتون و سبزی هایی که در ترکیبات آن به کار می رود، طعم آن را لذیذتر و متفاوت می کند. با ما همراه باشید:

      روش تهیه شامی رودباری اصل، آبدار و خوش طعم

      مواد اولیه

      .گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم ترکیب گوسفند و گوساله

      .پیاز ۱ عدد

      .پودر گلپر۱ قاشق چای خوری

      .زردچوبه قاشق چای خوری

      .نمک به میزان لازم

      .سبزی شمالی پلنگ مشک ۳ قاشق غذاخوری (اگر این سبزی ها را نداشتید یک قاشق غذاخوری جعفری خشک، یک قاشق غذاخوری گشنیز خشک و یک قاشق چای خوری آویشن، ریحان و نعنا خشک را با هم ترکیب کنید)

      .روغن زیتون بودار هرچقدر بیشتر بهتر

      .رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

      .رب انار یک قاشق چای خوری

      .گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد

      طرز تهیه

      یک پیاز بزرگ را رنده می کنیم، آب آن را می گیریم و به گوشت اضافه می کنیم. در ادامه زردچوبه، گلپر، نمک و پلنگ مشک یا سبزی های جایگزین را به گوشت اضافه می کنیم و ورز می دهیم. بهتر است برای ۳ ساعت گوشت را داخل یخچال استراحت دهیم. به اندازه یک نارنگی کوچک از گوشت بر می داریم و آن را گرد می کنیم و در دست مان به شکل دایره ای پهن می کنیم. این کار را تا تمام شدن گوشت ها انجام می دهیم.

      شامی ها را داخل یک ماهیتابه می چینیم و روی گوشت ها را حسابی روغن زیتون بودار می ریزیم حدود یک لیوان. حالا شامی ها را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گوشت ها بپزد و آب آن حسابی کشیده شود. بعد از اینکه شامی ها پخت آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

      داخل همان تابه که گوشت ها را سرخ کردیم، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک قاشق رب انار می ریزیم و تفت می دهیم، زمانی که رنگ انداخت ۴ عدد گوجه فرنگی پوره شده را به آن اضافه می کنیم. در ادامه که سس به روغن افتاد و غلیظ شد، نمک اضافه می کنیم و شامی ها را داخل سس می چینیم و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند و طعم ها خوب به خورد هم برود و به روغن بیفتد. غذا آماده است و شما می توانید آن را با کته میل کنید. نوش جان.

      منبع خبر: اقتصاد آنلاین

      ثبت دیدگاه