به گزارش اقتصادآنلاین؛ سومین همایش ملی و اولین همایش بین المللی زنبور عسل با حضور دکتر مرتضویان، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، و دکتر صفا، مدیرکل مواد مکمل سازمان غذا و دارو و جمعی از متخصصان، محققان و مسئولان حوزه سلامت و تغذیه برگزار شد.
در این رویداد علمی، جدیدترین دستاوردها و پژوهش های حوزه زنبورداری، تولید فرآورده های زنبور عسل، خواص دارویی و تغذیه ای محصولات زنبور عسل و نقش آن ها در سلامت عمومی جامعه مورد بررسی قرار گرفت.
منبع خبر: اقتصاد آنلاین