به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از چی شی، برای تهیه فلافل با سویا، ابتدا نخود را شسته، سه بار آبپز کرده و پوست آن را می گیریم. سویا را نیز شسته، یک بار جوشانده و آبکشی می کنیم. سیب زمینی را با نمک پخته، پوست می کنیم و همراه با نخود و سویا دو بار چرخ می کنیم، در دور دوم چرخ کردن، سیر و جعفری را نیز اضافه می کنیم. ادویه ها را به مایه اضافه کرده، سپس تخم مرغ ها را افزوده و خوب مخلوط می کنیم و مایه را نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم. در نهایت، مواد را در قالب چرب شده فرم داده یا با دست گلوله می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
مواد لازم | مقدار |
سیر | ۴ حبه |
سویا | یک پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
جعفری | ۲ قاشق سوپخوری (ساطوری شده) |
زردچوبه | به میزان لازم |
نخود | دو و نیم پیمانه |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
سیب زمینی | ۱ عدد (متوسط) |
زعفران | ۱ قاشق چایخوری (آبکرده و غلیظ) |
طرز تهیه فلافل با سویا
فهرست مطالب
مرحله ۱: آماده سازی نخود
ابتدا نخود را خوب شسته، سه بار در آب جوشانده و آب آن را خالی کنید. سپس پوست نخود ها را به آرامی جدا کنید تا مایه ی فلافل صاف و یکدستی داشته باشیم. این مرحله کمی وقت گیر است، اما نتیجه نهایی ارزش آن را دارد.
مرحله ۲: آماده سازی سویا
سویا را به خوبی بشویید و یک بار بجوشانید. پس از جوشاندن، آن را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب اضافی کاملاً خارج شود. جوشاندن سویا کمک می کند تا عطر و طعم بهتری داشته باشد و نرم تر شود.
مرحله ۳: تهیه مایه فلافل
سیب زمینی را پس از شستن، با مقداری آب و نمک بپزید. بعد از پخت، پوست آن را بگیرید و همراه با سویا و نخود دو بار چرخ کنید. در دور دوم چرخ کردن، سیر و جعفری را نیز به مخلوط اضافه کنید تا عطر و طعم فوق العاده ای پیدا کند.
مرحله ۴: افزودن ادویه و تخم مرغ
پس از چرخ کردن، ادویه های دلخواه مانند نمک، فلفل، زردچوبه، و زعفران را به مایه فلافل اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. سپس، تخم مرغ ها را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. این کار باعث می شود مایه ی فلافل هنگام سرخ شدن شکل خود را حفظ کند.
مرحله ۵: استراحت مایه فلافل
مایه آماده شده را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و عطر و طعم مواد به خوبی به هم نفوذ کند. این کار همچنین باعث می شود فلافل ها هنگام سرخ شدن، شکل بهتری داشته باشند.
مرحله ۶: سرخ کردن فلافل
اگر قالب مخصوص فلافل دارید، آن را کمی چرب کرده و مقداری از مایه را درون قالب قرار دهید و سپس در روغن داغ سرخ کنید. اگر قالب ندارید، با دست هایتان مواد را به شکل گرد درآورید و در روغن داغ قرار دهید. پس از اینکه فلافل ها طلایی و ترد شدند، آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس نوش جان کنید!
منبع خبر: اقتصاد آنلاین