به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از بهداشت نیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.
بنابراین، برای رفع کم خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.
منبع خبر: اقتصاد آنلاین